EVOLVE | Dan–D

d–izložba

EVOLVE

EVOLVE je prema ideji klijenta oblikovao i razvio uređaj koji omogućava izradu analognih crno-bijelih fotografija klasičnim postupkom izrade fotografija direktno sa zaslona ekrana pametnih telefona. Tijekom razvoja proizvoda naglasak se stavljao primarno na funkciju uređaja ali se velika pažnja posvetila i estetskom oblikovanju vanjske pojavnosti. Proizvod karakterizira jednostavnost dijelova i konstrukcije, kompaktnost, prenosivost, te lakoća rukovanja. Moguće ga je koristiti u vrlo malim prostorima, a pogodan je za korištenje u umjetničkoj i amaterskoj fotografiji, te u edukativne svrhe. Uređaj dolazi u kompletu s kadicama i štipaljkama, lampicom s crvenim osvjetljenjem za tamnu komoru, te stalkom za kadice.

ENFOJER 2

Kreativan tim, Natalija i Krunoslav Knezić, osnivači i vlasnici tvrtke EVOLVE, dizajniraju i stvaraju nove proizvode od 2010. godine. Iza sebe imaju nekoliko uspješno realiziranih projekata, koje su za klijente idejno koncipirali, oblikovali i razvili u nove hrvatske proizvode, a njihovi radovi prezentirani su i prepoznati na raznim domaćim i međunarodnim natječajima. Referentni projekti: ENFOJER Fojo, SUPRACONTROL Supranet, EWA Prijenosna medicinska kada.

Projekt Enfojer važan je za promicanje hrvatskog dizajna i proizvodnje, te služi kao primjer uspješne suradnje mladih i kreativnih pojedinaca.

gif-1