IRIS KLARIĆ | Dan–D

d–izložba

IRIS KLARIĆ

Kakva je interakcija između plastične ambalaže i njenog sadržaja? Kako se označavaju i koje su vrste plastičnih materijala koji dolaze u neposredan dodir s hranom? To su samo neka od pitanja koja se postavljaju u projektu. Kritički obrađujući znanstvene informacije, dizajnirane su džepna brošura, letak za košarice i kolica u trgovinama, te web sjedište. Ovisno o količini informacija, potrošač može odabrati vrstu publikacije, ili se pak više informirati na web stranici http://irisklaric.tk/plastika/

Iris Klarić 02

Iris Klarić (1990.) rođena je u Splitu, gdje je završila opću gimnaziju i preddiplomski studij Dizajna vizualnih komunikacija na UMAS-u. Trenutno studira na diplomskom Studiju dizajna u Zagrebu. Živi na relaciji Brač – Split – Zagreb.

Očekivani rezultat ovog projekta je poticanje interesa za javnu raspravu o temi utjecaja plastične ambalaže na namirnice. Također, ovo je apel na potrošače da izbjegavaju kupnju namirnica u neprimjerenim plastičnim vrstama ambalaže koje dolaze u neposredni dodir s hranom.

gif-1