KIRSRAJER | Dan–D

d–izložba

KIRSRAJER

Rad Hex nastao je u sklopu natječaja za oblikovanje namještaja za sjedenje-ležanje tvrtke Prostoria, na kojem je osvojio 3. mjesto – to je oblikovni koncept namještaja za sjedenje. Igrom ojastučenih prizmi, traže se pogodne konfiguracije. Razrađena je geometrija jednakostraničnih trokuta u području namještaja. U smislu zahtjeva za specifičnim načinom upotrebe, te mehaničkim i konstruktivnim zahtjevima zadanih materijala, geometrija je modificirana, a konstrukcija nadograđena. Transformacije još traju.

Jelena Lukač Kirš

Jakov Šrajer

Jelena Lukač Kirš i Jakov Šrajer surađuju na projektima interijera i industrijskog dizajna, od konceptualne faze do realizacije. Ovisno o vrsti i opsegu projekta, surađuju s kolegama dizajnerima, arhitektima, ilustratorima i umjetnicima. Preferiraju timski rad i smatraju ga najboljim putem do ostvarenja kvalitetnih projekata. Vole sve vezano uz more.

Prostor ideja je beskonačan, a radom mu tražimo kraj, jer “čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti.” (N. Tesla)

gif-1