MAJA JANDRIĆ | Dan–D

d–izložba

MAJA JANDRIĆ

Twool je multifunkcionalni set alata za vrtlarenje. Dva alata sadrže četiri funkcije: lopaticu, klin, grabljice i vile. Namijenjeni su ljudima koji se vrtlarenjem bave hobistički, te je veličinom prilagođen teglicama.

Tuck Me In

Tuck Me In je praktična polica koja zataknuta na rub kreveta zamjenjuje velike noćne ormariće. Osiguran je prostor za čašu i knjigu, a preostali prostor se može upotrijebiti za odlaganje manjih predmeta.

Fold&hold

Fold&hold je ambalaža za bojice izrađena od jednog plašta papira. Nakon otvaranja, savijanjem se pretvara u razne stalke za bojice. Potiče korisnika na kreativno razmišljanje, produljuje vijek trajanja proizvoda te sprječava nepotrebno stvaranje otpada.

Maja Jandrić

Maja Jandrić (1992.) rođena je u Zagrebu. Završila je jezičnu gimnaziju i upisala Studij dizajna pri AF, gdje je sada studentica treće godine preddiplomskog studija, smjer industrijski dizajn. Zanimaju je i grafički dizajn, te fotografija. Često sudjeluje na dizajnerskim radionicama i veseli se novim iskustvima.

Uvijek pokušavam dizajnirati proizvode koji će na jednostavan način riješiti što više problema, te pritom postići estetiku visoke razine i jasnu uporabnu vrijednost.

gif-1