Artisan | Dan–D

d–shops

Artisan

Tvornica Artisan nastala je iz tradicionalne stolarije Ćostović koja je u nju pretočila svu svoju ljubav prema drvetu i 50 godina iskustva u njegovoj obradi. Artisan je specijaliziran za ručnu proizvodnju visokokvalitetnog namještaja od masivnog drveta i upravo je inzistiranje na ručnom, artisanskom radu ono što nas razlikuje od ostalih. Prva iskustva stekli smo izrađujući namještaj za nizozemske i britanske dizajnere, a 2007. u suradnji s regionalnim dizajnerima pokrećemo i prvu vlastitu kolekciju. Od tada nastojimo svakom kolekcijom, svakim komadom drveta, vizijom dizajnera i dodirom marljivih majstorskih ruku opravdati filozofiju koju slijedimo.

Volimo drvo zato što ga poznajemo cijeli život. Od šume u kojoj smo se igrali kao djeca do životnog poziva kojemu smo posvetili svoje zrele godine. Zato što volimo drvo, želimo tu ljubav podijeliti proizvodeći namještaj za ljude koji dijele našu strast prema drvetu i vrhunskom namještaju. Zato što volimo drvo, surađujemo s najboljim regionalnim i svjetskim dizajnerima koji znaju naše tehnološke prednosti i koji znaju znanje pretočiti u viziju dostojnu tog plemenitog materijala. Zato što volimo drvo, naš glavni stroj za proizvodnju su ruke naših artisana, majstora koji vizije dizajnera svakodnevno pretvaraju u jedinstveni ručni rad.

Imamo više od 100 prodajnih mjesta u svijetu, a najbliže se nalazi u Zagrebu u Radničkoj 1a, ujedno prvom Artisan monobrand salonu.

Tjedan uoči i nakon Dana D (26.5. – 8.6.) odobravamo popust od 25% na sve proizvode.

Artisan d.o.o., Radnička cesta 1A, Zagreb

zagreb@artisan.ba

www.artisan.ba

Artisan logo

 

 

gif-1